Cursus data babymassage en baby yoga

Elke drie maanden start een nieuwe groep babymassage en baby yoga.

De eerstvolgende cursussen zijn gepland op:

Proefles Vervolglessen
BABY YOGA begin februari 2019
BABY MASSAGE begin februari 2019

*Een volledige cursus bestaat uit 6 lessen voor €60,-. Je kan ook kiezen voor 4 lessen voor €45,-.

Laat je gegevens achter via het contactformulier en je ontvangt vrijblijvend een datumprikker in je mailbox. Hiermee kan je aangeven welke datum en tijd jou het beste schikt.

Let op: Is de cursus al begonnen, maar wil je toch nog graag instromen? Of kan je een bepaalde datum niet? Neem contact met me op en we bekijken de mogelijkheden!

De gratis proefles is een volwaardige les en onderdeel van het cursusprogramma. De les duurt 1 uur, er is genoeg tijd om tussendoor te voeden en te verschonen. Na afloop kan je je inschrijven voor de cursus en ontvang je de cursusmap, een flesje massageolie en een mooi monddoekje van Noddles (noddles.nl) cadeau!

babymassage-doe-mee

De kosten

Het volledige cursusprogramma voor zowel baby yoga als babymassage bestaat uit zes lessen, dit is inclusief de gratis proefles. Echter heb je ook de mogelijkheid om vier lessen te volgen.

Zes lessen €60,-. Vier lessen €45,-

VRIENDINNENKORTING: Schrijf je je samen met een vriendin in voor een cursus, dan ontvangen jullie ieder €10,- korting. (Alleen geldig bij zes lessen)

Liever privéles? Een privécursus kost €90,- en kan bij jou thuis gegeven worden. De privécursus is in totaal vier lessen, waarvan één proefles in de groep. De data plannen we in overleg.

Meld je vandaag nog aan!
Stuur een mail naar: info@relaxenkhuizen.nl.

Voor extra informatie kan je altijd even bellen op 06 12 331 332.

logo-rgdb