Bedrijfsmassage

Staan, bukken, tillen, zitten. HandenHoudingen of handelingen die uw medewerkers waarschijnlijk te vaak of te lang doen gedurende een werkdag. Repetitieve beweging zorgen voor overbelasting van spieren en gewrichten. Verkeerde houdingen kunnen onder andere hoofdpijn en rugpijn veroorzaken, maar ook nek en schouderklachten. Deze klachten kunnen verzuim veroorzaken en u krijgt medewerkers met een kwakkelende gezondheid. Door minstens één keer per maand uw medewerkers te laten masseren, werkt u indirect aan de verhoging van de productiviteit. Uw medewerkers ontvangen persoonlijke aandacht. Een positieve bijdrage van hun werkgever. Een extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Daarvoor in de plaats krijgt u gezondere en dankbare werknemers die meer energie hebben gekregen door hun verbeterde bloedsomloop.

Werkwijze

Relax Enkhuizen komt bij u op de werklocatie met alle benodigdheden, zoals een massagetafel, handdoeken en olie. Het enige dat u hoeft te faciliteren is een afsluitbare ruimte met voldoende plek
voor de massagetafel en loopruimte rondom. Uw medewerkers kunnen zich inschrijven op een
voor hen passend tijdvak gedurende de werkdag. Het gewenste tijdvak per persoon is met u af te stemmen.
De gebruikelijke behandelingsduur bij een bedrijfsmassage is 20 of 30 minuten.
Afhankelijk van de klachten van uw werknemer wordt de behandeling ingezet op de juiste delen van het lichaam.

Kosten en fiscale regelingen bedrijfsmassage

Massage op het werk wordt erkend als arbovoorziening en levert fiscaal voordeel op. De overheid ziet deze voorziening als investering in de gezondheid en duurzaamheid van uw medewerkers. U kunt als werkgever kiezen voor fiscaal voordeel via het arboplan of via de werkkostenregeling. Uw accountant of fiscaal adviseur kan u meer vertellen over deze fiscale regelingen. U kunt er ook voor kiezen uw medewerkers de massage zelf te laten bekostigen. U faciliteert dan de ruimte en biedt de mogelijkheid uw medewerkers ‘in de baas z’n tijd’ een massage te laten nemen.

20 minuten                       € 17,50

30 minuten                       € 27,50

Minimaal 3 deelnemende werknemers.
Vanaf 10 deelnemende werknemers zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk.